ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες ή γυναίκες αισθητικοί/μακιγιέρ, με βεβαίωση αντίστοιχων σπουδών.

ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Το θέμα για το 2016 είναι το:
"Colors, Colors, Colors – 80s style"
ή αλλιώς "Χρώματα, Χρώματα, Χρώματα – στυλ 80s". Ποπ μουσική, τρελά χτενίσματα και πολύχρωμα ρούχα: Αυτά είναι τα ‘80s. Ο Διαγωνισμός Μακιγιάζ του 2016, θα είναι φανταχτερός και sexy,
με σύνθημα "Χρώματα, Χρώματα, Χρώματα – στυλ ‘80s". Ήταν
η δεκαετία με τις βάτες, τις μπούκλες περμανάντ και τα τεράστια πλαστικά σκουλαρίκια. Για κάποιους, το στυλ αυτό ήταν "άκυρο", για άλλους, ήταν η εποχή για πολυμορφία με φώτα νέον και ατελείωτες επιλογές. Μία ολόκληρη γενιά αγαπούσε την Deutsche Welle και ταυτιζόταν με την Nena, τους Modern Talking, τη Madonna και την Kylie Minogue. Ο κόσμος ίδρωνε μέσα σε γυαλιστερά καλσόν με βιντεοκασέτες της Jane Fonda. Και ποιος δεν θα ήθελε να χορέψει με τον Patrick Swayze? Κολλητά τζιν, γυαλιστερά κολάν, κοντά μπλουζάκια, σακάκια σε νέον χρώματα
και πολύχρωμα αξεσουάρ. Άσπρες κάλτσες, γκέτες και αθλητικά παπούτσια ήταν το τελευταίο στυλ της μόδας. Τα ογκώδη χτενίσματα με τόνους λακ ήταν ένα must. Το μακιγιάζ δεν ήταν ποτέ αρκετά πολύχρωμο. Ροζ χείλη σαν της Barbie, μεταλλικές νέον σκιές, έντονο ρουζ και εκδηλωτικά σκούρα μάτια. Σκοπός ήταν, να είναι κάποιος εντυπωσιακός και να τραβάει τα βλέμματα. Τώρα είναι η σειρά σας! Χορέψτε μαζί μας πίσω στα συναρπαστικά ‘80s και πάρτε μέρος στον 23ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μακιγιάζ 2016, στην "BEAUTY". Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εντυπωσιάστε μας!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ο 23ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στα πλαίσια της "BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2016", που θα διεξαχθεί από 7 έως και 9 Μαΐου 2016, στο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕΚ. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 29ο Διεθνή Διαγωνισμό "International Make up Masters Award 2016", που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην "BEAUTY FORUM MUNICH", στο Μόναχο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2109010016 και θα σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες μαζί με την Αίτηση Συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν προς τη διοργανώτρια εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως την 8 Απριλίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις 7 θέσεις διαγωνιζόμενων.

ΕΠΑΘΛΑ 23ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
1ος Νικητής/τρια: 300€ και 2 αεροπορικά εισιτήρια & 2 διανυκτερεύσεις για το Νικητή και το μοντέλο του στην πόλη διεξαγωγής του Διεθνή Διαγωνισμού, Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.
2ος Νικητής/τρια: 200€ και Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.
3ος Νικητής/τρια: 100€ και Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Διοργανωτής του Διεθνούς διαγωνισμού είναι η εταιρεία HEALTH & BEAUTY TRADE FAIRS GmbH & Co, με τη συνεργασία (για την Ελλάδα) της BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU. Υπεύθυνη του Ελληνικού Διαγωνισμού είναι η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Δ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ, Τηλ: 2109010016
Email: info@beautygreece.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ