ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες ή γυναίκες αισθητικοί/μακιγιέρ, με βεβαίωση αντίστοιχων σπουδών.

ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Το θέμα για το 2017 είναι το:
"Bohemian Fantasy "
. Μακριά φορέματα, πλεκτά, τζιν, έθνικ σχέδια και ντύσιμο που είναι εμπνευσμένο από το στυλ των hippies και των gypsys. Το "Boho" στυλ, στα καλύτερά του! Εμφανίσεις αντισυμβατικές και ξεχωριστές, μακριά από κανόνες και συμβιβασμούς! Μαλλιά και μακιγιάζ όσο πιο φυσικά γίνεται. Η φυσικότητα είναι η λέξη κλειδί. Τώρα είναι η σειρά σας! Αντλήστε έμπνευση από το διάσημο φεστιβάλ Coachella που γίνεται στην Καλιφόρνια, στην Αμερική, δημιουργήστε το απόλυτο "Bohemian look" και πάρτε μέρος στον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μακιγιάζ 2017, στην "BEAUTY". Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και εντυπωσιάστε μας!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ο 24ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στα πλαίσια της "BEAUTY GREECE 2017", που θα διεξαχθεί από 6 έως και 8 Μαΐου 2017, στο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕΚ. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 30ο Διεθνή Διαγωνισμό "International Make up Masters' Award 2017", που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην "BEAUTY FORUM MUNICH", στο Μόναχο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2109010016 και θα σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες μαζί με την Αίτηση Συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν προς τη διοργανώτρια εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως την 7 Απριλίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις 7 θέσεις διαγωνιζόμενων.

ΕΠΑΘΛΑ 24ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
1ος Νικητής/τρια: 300€ και 2 αεροπορικά εισιτήρια & 2 διανυκτερεύσεις για το Νικητή και το μοντέλο του στην πόλη διεξαγωγής του Διεθνή Διαγωνισμού, Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.
2ος Νικητής/τρια: 200€ και Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.
3ος Νικητής/τρια: 100€ και Κύπελλο, Δίπλωμα Συμμετοχής & Δώρα από εταιρείες του κλάδου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Διοργανωτής του Διεθνούς διαγωνισμού είναι η εταιρεία HEALTH & BEAUTY TRADE FAIRS GmbH & Co, με τη συνεργασία (για την Ελλάδα) της BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU. Υπεύθυνη του Ελληνικού Διαγωνισμού είναι η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Δ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ, Τηλ: 2109010016
Email: info@beautygreece.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ